To nie wypały jak pamiętam, na Manhattanie kupił kumpel, odpalił rzucił i walneło jak korsarz, nawet jak położysz.Orginalne Achtungi chyba śa tylko z czaszką bez instrukcji.
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez Felix zapoznaj się z regulaminem forum!
Ja miałem dwie paczki i waliły dobrze, może kumpel poprostu trafił na petarde ze źle sklejonym korpusem. Ja miło wspominam te achtungi i teraz też bedę mieć paczke.
Informacje Dołączył: 30 Cze 2009 Posty: 56 Tematy: 1 Skąd: Jestem z Nieba ! ! ! Ulubiony Importer: Kometa
Ahtungii sa ok mocno wala , i odpalaja zawsze moze 1 na milion moze byc wadliwa ale to nie wina firmy protukujacej tylko transporty ktos sprzedaje a jak to wieze to mu sie rozwala albo przy wypakowaniu moga sie rozwalic tak to juz jest ;p
Informacje Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 782 Tematy: 41 Wiek: 19 Skąd: Sosnowiec Pochwał: 11 Ulubiony Importer: Jorge Aparat: Canon EOS 500D Kamera: Telewizyjna
W wypadku korsarza wadliwą petarde się wyrzuca (taka nawet nie kosztuje 1 grosz) , lecz w przypadku achtunga , który kosztuję 5zł wiele osób próbuję dopalać petarde , przez co zazwyczaj kończą bez kilku palców.
achtung (duzy) jest podobny do mega jumbo to jest tak achtung ma mniejszy huk ale o wiele mocniejszy moj brat wpakowal do kontenera na smieci taki wielki kontener i jak pie******* to rano patrzymy a tam smietnik spalony i klape z zawiasow wyrwalo a mega jumbo ma tylko huk i tyle