Informacje Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 826 Tematy: 284 Wiek: 25 Skąd: Internet Pochwał: 10 Ulubiony Importer: Jorge Aparat: Pentax Optio T10 Kamera: -brak-
Głuszacz napisał/a:
To ja też chce 15 wlepek Wysyłam dane
do kogo bo ja nie dostałem
mikulas napisał/a:
Też prosił bym o przysłanie do mnie
brak danych
SevenLoL21 napisał/a:
ej a czemu jeszcze nie dostałem potwierdzenia??? wysłałem do felixa swoje dane i nic. Czemu???
bo dostałem około 60 wiadomości z danymi nie odpisywałem każdemu
Grudzien napisał/a:
Fajne te wlep chetnie otrzymam kilka
brak danych
boobooo napisał/a:
i oczywiście że i ja chce ;DD
brak danych
---------------
A teraz żeby każdy zrozumiał, vlepki były 2.12 wrzucone do czerwonej skrzyneczki obok poczty niestety nie wysłali ich potem ten oddział miał przerwę w działaniu a oczywiście wysłać nie mogli, zbyli mnie dwa razy jak byłem dziś pojechałem i odebrałem listy które im dałem nawet nie podstemplowali a 20 minut ponad lapucera szukała tych vlepek na poczcie, w poniedziałek pojadę do innego oddziału poczty i tam dam do wysłania nie wiem czy dojdą przed sylwestrem ale przed świętami pewnie nie, trudno taka jest poczta polska, my jako forum też na tym straciliśmy. Temat zamykam otworzę po świętach. Proszę się już nie zgłaszać tylko te osoby które napisały wcześniej że chcą a danych nie podali.
Informacje Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 826 Tematy: 284 Wiek: 25 Skąd: Internet Pochwał: 10 Ulubiony Importer: Jorge Aparat: Pentax Optio T10 Kamera: -brak-
Panowie znowu problem Vlepki nie wysłane, postanowiłem nie wysyłać przed świętami bo na poczcie powiedzieli że i tak nie dojdą przed nowym rokiem bo mają masę listów, paczek, etc. Trudno tak wyszło ze będą po nowym roku, przykro mi ale to przez poprzednie problemy.