Informacje Dołączył: 26 Gru 2009 Posty: 15 Tematy: 3 Wiek: 14 Skąd: Czarnków WLKP Ulubiony Importer: Jorge Aparat: Komórka SE K850i Kamera: Komórka SE K850i
Nazwa Produktu : FP3 Small
Ilość Strzałów : 1
Opakowanie : 30 szt
Efekt : HUK
Film : Postaram dodać
Zdjęcie :
Ocena : 9/10
Komentarz : Bardzo mocna petarda porównywalna z FP3 New tyle że bez fontanny przed wybuchem. Trochę się zawiodłem bo w tym roku w sklepie zamiast FP3 New są te. Kupiłem paczkę na próbę i jedną wrzuciłem do śmietnika i cały roz....ło. U mnie w mieście w sklepie 1 szt. kupiłem za 50 gr ale nie wiem za ile są w hurtowni. Bardzo opłacalne petardy z bardzo mocnym hukiem. Polecam !!!
Informacje Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 782 Tematy: 41 Wiek: 19 Skąd: Sosnowiec Pochwał: 11 Ulubiony Importer: Jorge Aparat: Canon EOS 500D Kamera: Telewizyjna
Huk niemalże identyczny jak w FP3 New.
30 sztuk za niecałe 5 zł (dla porównania FP3New to 20 sztuk za 6.20 zł).
Po czymś tak małym nie spodziewałbym się takiego efektu.
Ja widziałem je w namiocie za chyba 8zł. Chyba bardziej opłaca się je kupić niż FP3/New, ilościom i cenom. W tym roku również nie, ale może sztukę lub dwie .
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez Felix zapoznaj się z regulaminem forum!