Informacje Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 782 Tematy: 41 Wiek: 19 Skąd: Sosnowiec Pochwał: 11 Ulubiony Importer: Jorge Aparat: Canon EOS 500D Kamera: Telewizyjna
Pamiętam gdy miałem około 13-14 lat.
Ojciec kupił mi ja na bazarze za symboliczne 5zł i trzymał jakis czas , żeby mi ręki nie urwało(przy takich rozmiarach człowieka trzyma trochę strach).
W końcu postanowił ja odpalić i pojechaliśmy na jakieś zadupie.
Postawił ją pod drzewem i odpalał szmatą na kiju :E
Jak pier**** to aż się włączył alarm w hucie , która była oddalona o około pół kilometra(przez drzewa) takie echo
Informacje Dołączył: 13 Wrz 2009 Posty: 16 Tematy: 1
Oh, tak. Achtung wspaniała petarda jedyna która mi tak bardzo zapadła w pamięć. Huk niesamowity i siła. Ostatnio styczność z nią miałem w styczniu jak kumpel z pracy przyniósł zużyty baniak po wodzie takiej z dystrybutora napełniliśmy go wodą przyczepiliśmy petardę i bum Mam nawet film na komputerze jak chcecie mogę wrzucić jeszcze kiedyś ze 4 lata temu to alarmy nią włączaliśmy na chronionych parkingach jak jebła obok to wyły prawie wszystkie samochody . Warto je kupić ale trzeba uważać bo łapsko może oderwać.
Informacje Dołączył: 29 Wrz 2009 Posty: 598 Tematy: 24 Wiek: 13 Skąd: Mosina(wielkopolska) Pochwał: 30 Ostrzeżeń: 3/5 Ulubiony Importer: Jorge Aparat: Nokia 6300 Kamera: Nokia 6300
Rafaliex napisał/a:
Oh, tak. Achtung wspaniała petarda jedyna która mi tak bardzo zapadła w pamięć. Huk niesamowity i siła. Ostatnio styczność z nią miałem w styczniu jak kumpel z pracy przyniósł zużyty baniak po wodzie takiej z dystrybutora napełniliśmy go wodą przyczepiliśmy petardę i bum Mam nawet film na komputerze jak chcecie mogę wrzucić jeszcze kiedyś ze 4 lata temu to alarmy nią włączaliśmy na chronionych parkingach jak jebła obok to wyły prawie wszystkie samochody . Warto je kupić ale trzeba uważać bo łapsko może oderwać.
Nie żebym się czepiał ale ktoś pomylił petardy
HE0008 to duży achtung, a w temacie jest zdjęcie paczki małych i również podane są ceny małych. Symbol małych to HE0208
Duże idzie dostać w paczkach po 3 sztuki, małe po 6