Symbol: JC024
Nazwa Produktu: Szok
Ilość Strzałów: 1
Efekt: Pojedynczy strzał
Film:(brak)
Cena hurtowa:Nie znam ceny hurtowej. W najbliższym czasie podam.
Moja opinia/komentarz: Nie miałem tych petard nigdy na sylwestra, lecz widziałem ich efekt. Powiem, że dość ciekawy, lecz jak dla mnie to lepiej kupić petardy FP6. Podobny huk. Ilość sztuk w pudełku 100 sztuk(petardy lontowe). Petardy ze sztywnym lontem.
Nowe, ulepszone, większe i jeszcze bardziej głośniejsze.
Zdjęcie:http://www.jorge.com.pl/i...podglad2307.jpg
Informacje Dołączył: 20 Lis 2008 Posty: 708 Tematy: 38 Skąd: z google Pochwał: 3 Ulubiony Importer: Jorge Aparat: Canon SD1100 IS
Huk przeciętny, ale nie najgorszy. Na korsarzu można nabyć za 11.90 zł. Według mnie lepiej kupić za taką kwotę FP3, 16 sztuk mniej, ale huk o wiele większy. Moja ocena 7/10
MI sie podobały. Dość głośne zapłacilem za nie 6.90 zł za 36 sztuk. Owszem nie można ich poruwnać do FP3, ale moge polecic je na zabawę przed sylwestrem, dodatkowo maja sztywny lont
Miałem w tamtym roku bardzo głośne jak na swój rozmiar sztywny lont jest bardzo dużym plusem, ale niestety raz się oparzyłem bo iskry bardzo daleko sięgały po odpaleniu lontu. Ocena 4,5/5