Drogi gościu, witaj na Forum Fireworks.net.pl. Musisz się zarejestrować, aby w pełni korzystać z możliwości forum. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować lub Kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej o procesie rejestracji. Jeśli się zarejestrowałeś, proszę się zalogować.Posiadanie konta na naszym forum umożliwi ci: przeglądanie tematów bez ograniczeń, dostęp do specjalnej wyszukiwarki wyrzutni według kryteriów takich jak kaliber i ilość strzałów, możliwość brania udziału w dyskusjach z innymi użytkownikami, i wiele wiele więcej.
Stworzyłem ten temat, aby nowi użytkownicy mogli w nim się przywitać z innymi użytkownikami z forum. Sądzę, że tworzenie nowych tematów jak ktoś przybędzie na forum jest zbędne i najlepszym sposobem jest stworzenie właśnie takiego tematu jaki wykonałem. Myślę, że każdy będzie zadowolony.
Pozdrawiam.
Nie zarejestrowani użytkownicy widzą tylko pierwszy post tematu, jeśli chcesz zobaczyć cały temat musisz się zarejestrować jeśli masz już konto zaloguj się.