Informacje Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 827 Tematy: 284 Wiek: 25 Skąd: Internet Pochwał: 10 Ulubiony Importer: Jorge Aparat: Pentax Optio T10 Kamera: -brak-
Nazwa Produktu: Air Bomb Duży
Ilość Strzałów: 1
Sztuk w opakowaniu: 12
Kaliber: -
Efekt: Huk
Film:
Cena hurtowa: 3-4 zł
Moja ocena: 10/10
Moja opinia/komentarz : Bomba powietrzna, tania i dobra. Jak na taką cenę to huk jest porządny zwłaszcza że najpierw wybucha na ziemi a potem w powietrzu
Informacje Dołączył: 29 Lis 2008 Posty: 592 Tematy: 59 Skąd: Radom Ostrzeżeń: 2/5 Ulubiony Importer: Jorge
Czyli tak jakby 2 strzałowy.
Cena bardzo mała,nie zła ta bomba,po ile chodzi w detalu?
Mam nadzieję że na FM wprowadzą Super Power,bo chętnie o to poproszę
Moja ocena to 9/10
Informacje Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 827 Tematy: 284 Wiek: 25 Skąd: Internet Pochwał: 10 Ulubiony Importer: Jorge Aparat: Pentax Optio T10 Kamera: -brak-
FireworksFanF1 napisał/a:
Czyli tak jakby 2 strzałowy.
Cena bardzo mała,nie zła ta bomba,po ile chodzi w detalu?
Mam nadzieję że na FM wprowadzą Super Power,bo chętnie o to poproszę
Moja ocena to 9/10
Nie ma w detalu. Opakowanie to 12 sztuk i nie można pojedynczych kupić.
na strzaly pl byly wszystkie, ale teraz zostały tylko małe. Ja chyba mam z 8 opakowań Air Bombów dużych
wiem, ze to moze być mały off top. ale gdyby w ciagu miesiąca nie bylo na strzaly.pl tych air bombów, to sprzedal bys mi Felix 2 opakowania? bo w koncu zakladam konto w banku